Klaaske

Deel twee van ons verblijf staat in het teken van m'n aankomende nichtje. Woensdagmiddag zitten Anke en ik nog even bij te kletsen op t terras in Utrecht en donderdagmiddag is ze er. 
De jongste spruit van onze familie: Klaaske, ongeveer 5 uur oud!
Ze liet even op zich wachten, maar daar hebben we het nu niet meer over. Samen met m'n ouders schuiven we snel ons avondeten naar binnen en reizen we af naar Utrecht om Klaaske te bewonderen. Om jullie al het softe geneuzel te besparen de slotconclusie: ik ben een apetrotse tante van een lief, leuk en mooi nichtje.
Tussen de bezoekjes aan Utrecht door hebben we nog genoeg tijd voor andere leuke dingen. De Buhks, cabrio kampeerweekend en een verjaardagsfeestje van Suze onder andere. 
Nederlandse amerikaantjes en Amerikaanse Nederlanders
Waterfietsen, echt iets voor toeristen
De junior afdeling van de BUHKS
Neefjes en nichtjes herenigd

Mees en Wiebe eten een pannenkoek
We zijn een beetje in de valkuil van de buitenlanders die voor korte tijd terug zijn, getrapt. Ons programma was vol. Er staat ruim 3000 km op onze huurauto die we met 4 km op de teller mee kregen. 
Je moet er wat voor over hebben om de mensen die je lief en dierbaar zijn weer voor even te zien. Als vanouds. Bedankt voor alle kopjes koffie en maaltijden waarbij we mochten aanschuiven. Alle gezelligheid en gastvrijheid. Voldaan vliegen we huiswaarts.

Reacties

Populaire posts