Free WiFi

We zijn inmiddels verkast naar de Bourgogne. We zijn nog niet uitgekeken op de Provence maar de volgende bestemming wacht op ons. In de loop van de woensdagmiddag komen we aan op onze camping waarvan we later ontdekten dat Bas en ik hier met Buster ooit eerder waren geweest.
De plekken zijn groot net als de camping zelf. Het toegewezen plekje lijkt ons niet handig en na wat onderzoek komen we terecht op een mooie plek achter op de camping. Het verst van de wc's. Das minder handig, vooral met Aafke maar wel weer goed voor de dagelijkse stappen. Wat vooral leuk is, is het Chateau waar deze camping omheen ligt. Daar besluiten we om te gaan eten op onze eerste avond. Lekker makkelijk. Op weg er naar toe roept Bas dat een mevrouw precies op Eveline lijkt. Dat klopt ook. We vinden onze vrienden Niels en Eveline met hun twee zoons op dezelfde camping voor dezelfde periode. Wat een toeval en wat een gezelligheid. 
En onze camping heeft een visvijver. Wiebe kan niet wachten. 
Dagelijks bloggen zit er trouwens niet in. Onze vakantie is, in tegenstelling tot de afgelopen jaren, een erg relaxte kampeervakantie. En daarbij is toegang tot het wereld wijde web wat beperkt. Natuurlijk omdat ik te krenterig ben want toegang is altijd en overal te koop maar ik houd het bij het gratis WiFi bij de receptie net als op de camping in de Provence. 
Onze activiteiten tot nu... Winkelen, mede vanwege regen, grotten bezoeken, wijn proeven, waterflessenvoetbal en vissen!

Reacties

Populaire posts