Op tournee

We zijn er weer. Na ongeveer 6,5 uur vliegen landen we op Düsseldorf. We hebben door de nacht gereisd en d kinderen hebben nog wat uurtjes geslapen. heel even moeten we wachten op de sleutels van onze huurauto maar even later stappen we in een spiksplinternieuwe bolide en rijden naar Hengelo.
 
t Wiefie in Hengelo
Met dank aan mijn schoonouders zijn we gelijk van alle gemakken voorzien. En zo hebben we koffie en cola light voor mijn ouders en Anke die een in Hengelo zijn. Een mooie gelegenheid om Ankes buik nog even te bewonderen. We kletsen nog even bij over de reis en de komende weken in Nederland. Na het uitzwaaien vertrekken wij naar Oldenzaal waar we mogen aanschuiven. Zo zien de kinderen hun beide opa's en oma's en ook nog de ooms en tantes in Nederland en hun neefje en nichtje. Moe maar voldaan slapen we allemaal een lange nacht. De jetlag valt dus erg mee.
Onze uitvalsbasis in ons eigen plekje. Rond half drie parkeren we voor de deur. De kinderen nemen al snel bezit van ons huis en verkennen alle hoekjes en gaatjes. Aafke was drie maanden toen we naar Huizen vertrokken. Inmiddels is t iets leger maar t voelt nog steeds vertrouwd.
 


Inmiddels zijn we er al weer een week, vol met leuke dingen. Verjaardag in Oldenzaal, barbecue in Amsterdam, varen in Friesland en bezoekjes in Eindhoven en Wageningen. We hebben al heel wat vrienden gedag gezegd. En de kinderen spelen met neefje, nichtje, vriendjes en vriendinnetjes alsof ze nooit zijn weggeweest.

drie grietjes in de Safari bus, Beekse Bergen
Apekoppen
Die hele tournee door Nederland vinden we erg leuk maar we missen nog 1 belangrijk bezoek in onze planning.  T grietje van A&A, ze is tenslotte de aanleiding van onze reis. Bijna alles is te plannen, maar zij houdt het nog even spannend. Geeft niets. We hebben nog ruim een week de tijd. 

Reacties

Populaire posts