Hondje Waf is weg

Dag 5
Vertrek: 11.00 Dillon, South Carolina
Aankomst: 14.00 Mount Pleasant, South Carolina
Staten van Amerika: eentje maar

We hebben de kinderen voor deze ochtend een duik in het zwembad van ons motel beloofd, dus na de pancakes... Hup nog even een plons en daarna hup de auto in. We hoeven maar 2,5 uur te rijden naar onze vrienden uit new York die op de camping staan in Mount Pleasant. We veranderen niet van staat dit keer maar het landschap verandert wel. We zien moerassen langs de snelweg... en zijn in het gebied aangekomen waar ook de alligators en slangen wonen. We merkten het al toen we aankwamen bij "South of the Border", de temperatuur loopt op. Het wordt nu nog iets warmer en benauwder. Wel goed om alvast aan dit weer te wennen. Florida zal min of meer hetzelfde zijn.  Onderweg komen we erachter dat Hondje Waf ontbreekt. De badstofknuffel van Aafke, haar trouwe metgezel voor een tukje. Het leidt tot een boze huilbui en dit was nu precies wat ik graag had willen voorkomen..... Ik had nog zo gezegd.... geen vaste favoriete knuffels! (om zo drama's te voorkomen.) Bij de oudste twee is het gelukt maar bij Aaf dus niet. Morgen maar opzoek naar een waardige vervanger. Zal even wennen zijn en er zullen vast nog wat tranen vloeien. We gaan niet bellen naar het motel of er op de terugweg langs. Dat is tegen mijn principes. Zo!
Enfin, rond twee uur zijn we op onze plaats van bestemming. Het weerzien is erg gezellig. Maar we moeten nog wel een middagprogramma bedenken. Het is te warm om bij de tent rond te hangen. Een zwempark in de buurt biedt uitkomst. Zeven kids, een reuze glijbaan, een water-draaimolen en ijsjes, dat is gegarandeerd succes.
Terug naar de camping voor een lekkere bbq. En dan vallen onze kinderen bijna om van vermoeidheid. Letterlijk struikelen ze over hun voeten. We nemen afscheid en zien elkaar over twee weken weer in Harrison. De kortste weg naar ons airconditioned hotel, voeten wassen en in bed..... Met een tevreden glimlach liggen ze nu te slapen. Wij hangen de natte zwemkleding her en der te drogen. morgen via Savannah naar Daytona Beach. Disneyworld komt dichter bij.

Reacties

Populaire posts