werk aan de winkel

Het nieuwe jaar is goed begonnen. Het oud en nieuw feestje in Veenhuizen was erg gezellig. Wiebe en Suze hebben de avond van hun leven gehad. Filmpjes, computerspelletjes, donderjagen en vooral niet slapen. Nog steeds doodsbang voor vuurwerk, dat dan weer wel.


Bas vertrekt een paar dagen later om, geheel volgens traditie, te gaan skieen. Op de zondag moeten we de deur uit, iets doen. Het strand valt af... en ik wil nog even langs bij een vriendinnetje in Koog aan de Zaan. Dus wordt het de Zaanse Schans. Het weer is schitterend en de schans is leuk en mooi.
We zijn toerist in eigen land. De kinderen hebben het ook naar hun zin. Bij de klompenboerderij kopen we drie demo klompen om te beschilderen en bij het Verkade paviljoen mogen de kinderen hun eigen wikkel inkleuren en door een machine halen.
En enige nadeel van met drie kinderen op pad is als er eentje moet plassen.... pff, gedoe.
Maar nu moeten we toch echt aan de slag. Suze weer naar school, de kerstspullen zijn opgeruimd. Nu alle kasten nog. t Komt goed, denk ik

PS. Prietpraatje van Suze die op school wil vertellen dat we naar de Zaanse Schans zijn geweest, maar ze kan het niet onthouden. Ze heeft het daarom over ... de Spaanse Gans. Creatief is ze wel.

Reacties

Populaire posts