Vakantie ritme

We zijn al een week weg. De tijd vliegt en ons nieuwe vakantieritme krijgt vorm. We doen niet veel, althans, niets groots en meeslepend.
We doen natuurlijk wel veel... van die typische vakantiedingen zoals zwemmen, knutselen, barbecueën, zwemmen, boodschappen doen, zwemmen, t bezoeken van dorpjes en bezienswaardigheden en o ja, veel vissen. 
Toch gisteren een heuze mijlpaal bereikt. Aafkes eerste tand is er uit! Suze had een dag ervoor één van haar laatste tanden eruit. Het was een rare hoektand die over de volwassen hoektand zat. Suze is niet zo goed met alles in haar mond dus toen de hoektand begon te wiebelen dreigde er een drama. Ze werd door ons verbannen naar de washokken waar een wildvreemde moeder haar hulp aan bood. En dat mocht ook nog. Dus vijf minuten later stond Suze triomfantelijk met haar tand. Maar nu dus verder met Aafkes wiebeltand. Die moest er naar voorbeeld van Suze ook uit. En wel onmiddellijk. Maar zo erg wiebelde die nou ook weer niet. Ook Aafke kon niet ophouden over haar tand en ging het zelfs aan onze buren op de camping melden. Maar ze maakte er snel korte metten mee. Na wat gewrik trok ze m er zelf uit. Nummer twee ernaast begint ook te bewegen. Ben benieuwd hoe lang t duurt. Lang leve het Franse stokbrood?!
Qua weer hebben we niets te klagen... We smeren ons suf met factor 50 en worden toch bruin. En de haren van de kinderen langzaam wit. 

Kortom so far so good. Morgen naar de Tour de France in de buurt van Vallance. Rijmt zo lekker!
En hoe het gaat met het vakantiegeld? Het geld is vd kinderen is grotendeels op en de eerste aankopen zijn al gesneuveld. Dat van ons gelukkig niet. 😉

Reacties

Populaire posts