Ze zijn weer een jaartje ouder

Dag twee is acclimatiseren. Letterlijk en figuurlijk. De temperatuur is hier rond de 30 graden en dat is even wennen. Tempo iets naar beneden, goed insmeren etc. En daarnaast moeten we weer even onze routine vinden rondom de tent. Waar zetten we de schoenen neer? En hoe hangen we de was op? Met Wiebe ben ik vanochtend er als eerste uit en halen we brood in het winkeltje.
En dan, na het ontbijt, trekken onze kinderen er op uit. Naar de speeltuin en om 10.00 knutselen met het animatieteam. En wij zitten aan de koffie. Ook Aaf vindt zelfstandig de weg op de camping. Gaat zelf naar de wc en gaat 's avonds douchen met Suze. Zonder mama aub! Zit ik weer bij de tent met m'n kopje koffie. Als het zo door gaat, dan wordt het nog wat met m'n handwerkprojecten deze vakantie. Of met de meegenomen boeken! 
En verder vandaag... de omgeving verkend. Het dorpje Labeane en boodschappen bij de superU voor de barbecue. Het geld van opa Kor en oma Jeanette brandt in de zakken. Aafke zat eerst al in de draaimolen en trakteerde ook Wiebe en bij de superU werd nog meer geld gespendeerd.
Bas en ik hebben het opgegeven om te beïnvloeden in de hoop dat het niet op dag 2 al op is en dat het aan iets zinvols wordt uitgegeven. Morgen wil Aafke de laatste 2,- euro graag in het winkeltje van de camping uitgeven aan snoep, voor ons allemaal. Dat dan weer wel. Alleen Suze heeft de centen nog in t tuk. Ze staat bij ieder ding te wikken en te wegen en is bang dat ze spijt krijgt. Morgen naar de markt in Vallon Pont d'Arc. Misschien vinden we daar nog iets leuks. Het is immers dan al dag drie. 😉

Reacties

Populaire posts