Het is begonnen: de laatste keer.....

Vandaag is het oudejaarsdag. Het jaar 2012 is voorbij. Veel mensen blikken terug en wij zijn vooral druk met vooruit kijken. Het plannen van de komende 10 weken is wat ons dagelijks bezig houdt.
Inmiddels goed nieuws over het huis. Het is zo goed als rond. Het contract wordt nu opgesteld en zodra het visum binnen is, kan er getekend worden. De eigenaar heeft aangegeven het zeker voor ons vast te houden. Goed nieuws dus. To do lijstje voor het nieuwe jaar...
- Suze inschrijven op nieuwe school
- Overbodige spullen verkopen op marktplaats
- Alle bedrijven waar we post van krijgen opzeggen/afmelden
- Opruimen en uitzoeken want op ma 21 januari staat de container voor het huis staat

En dan toch nog even terugkijken op onze kerst dit jaar. Op eerste kerstdag zijn we bij Pim en Wendy. Heerlijk gegeten. Helaas is door zieke kinderen is het logeren een minder groot succes. 
Mijn ouders zijn onverwacht nog vier dagen bij ons om kerst te vinden. Op tweede kerstdag landen ze op Schiphol. En zo zitten we op tweede kerstdag met Anke, Ayso en mijn ouders in Huizen aan het kerstdiner. Wij houden wel van dit soort onverwachte acties. Erg gezellig.
Derde kerstdag.... Suze en Wiebe versieren kerstkransjes in de dienst keuken van Paleis Soestdijk. Vooral Suze is onder de indruk van het Paleis en dat daar echte prinsessen woonden.


En dan is nu de fase begonnen van... de laatste keer....
De laatste keer in de Mercedes want die is inmiddels verkocht. Nu nog een setje winterbanden, dakdragers en dakkoffer.... Marktplaats.
Op de dertigste hebben we de laatste Buhks bij ons thuis. Ik kook vier gangen Amerikaanse klassiekers. Gecombineerd met een paar lekkere wijnen uit de voorraad die niet mee kan naar Amerika. Bij de brownies proberen we drie dessertwijnen. Een proeverijtje.  
We komen natuurlijk af en toe terug naar Nederland en dan hebben we ongetwijfeld weer een Buhks avond. Dus de laatste keer is in dit verband betrekkelijk, gelukkig maar.

Reacties

Populaire posts