Is dit echt mama?

Dat is wel de vraag van de dag. En dan is hebben we het dus over vrijdag, onze laatste dag in Orlando. 
We zijn relaxed begonnen. Een uurtje later is voor mijn beleving en humeur een wereld van verschil. We pakken rustig onze spullen in en eten een ontbijtje in de lobby van ons gebouw. Door onze upgrade naar clublevel hebben we gedurende de dag beschikking over een buffet met hapjes en drankjes in onze lobby. Dus genieten wij 's ochtends van een prima ontbijt. Volgens Patty komt dat waarschijnlijk door onze postcode. Zou het zo werken? Waar het ook door komt, wij hebben er vijf dagen erg van genoten.
Bas laadt de spullen in de auto en wij zijn klaar voor ons laatste park... De Hollywood studios. 
We vallen met onze neus in de boter. Bij aankomst start gelijk een optocht met Anna en Elza uit Frozen, en natuurlijk is het geen recht-toe-recht-an optochtje..... Het begint met de pakkende muziek door de luidsprekers en dan begint het zomaar te sneeuwen, kloddertjes schuim vallen als sneeuwvlokken uit de lucht. De kinderen zingen uit volle borst "let it go" mee en zijn zwaar onder de indruk.
En dan komt de vraag van Wiebe die als een rode draad door de dag loopt... is het echt mama, die sneeuw? Hoe leg je een kind uit dat het niet echt is? Het fenomeen film waarin alles wordt nagedaan? Het wil er bij Wiebe nog niet in.
We maken een rondje langs  Micky Mouse clubhouse en hebben lunch met Jake, Doc mcStuffin, Sophia de first en Handy Manny. Het zegt je niets? Onze kinderen wel, die gaan uit hun dak.
Als we onze billen hebben neergevlijd op het pluche van het Muppit theater voor een 3D show moeten we gelijk weer vertrekken.... kortsluiting en vonken uit het plafond. Alles gaat heel gemoedelijk. Bas en Gerard mopperen nog wat op de schijnveiligheidsmaatregelen terwijl we ondertussen verder lopen naar onze volgende attractie. De laatste van deze dag alweer over stunts in films. Ook hier natuurlijk meerdere keren de centrale echtheidsvraag.
We lopen met z'n allen terug naar de bussen. Suze laat haar koppie al hangen vanwege het naderende afscheid. 
Maar eerst nog met de bus terug maar the Grand Floridian, daar staat onze auto en daar eten we nog een snelle hap voordat we doorrijden naar Miami.
We nemen afscheid in de grote hal van de Spans Family, vijf dagen Disney was één groot feest!
Ons olijke trio, Kwik, Kwek en Kwak liggen al te pitten voordat we het terrein van  Disney World verlaten. Rond half twaalf komen we aan in Pompano Beach. Twee nachtjes om even bij te komen van alles. 

Reacties

  1. Wat een geweldige ervaring is dit voor de kinderen. Suze en Wiebe zullen dit ongetwijfeld nooit meer vergeten. Geniet van het laatste deel van jullie vakantie. P&M

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts