Nog meer Nemo!

Een Disney Dierentuin is natuurlijk geen gewone dierentuin. Maar eentje met wederom allerlei attracties en natuurlijk ook echte dieren.

Van te voren hadden we al besloten om er een korte dag van te maken. Dat is ons tot nu toe nog niet gelukt. Iedere ochtend moeten we de kinderen wakker maken en dat zijn we niet gewend! Alle indrukken en de warmte eisen blijkbaar toch z'n tol. We hebben uiteindelijk dus maar een deel van het Animal Kingdom gezien, maar wat we zagen is schitterend. Zo mooi vormgegeven!
Met de oudste twee stap ik in de stoerste achtbaan tot nu toe. Mount Everest. Vet cool! Ondertussen gaat Bas met Aafke naar de Nemo voorstelling. Binnen dus lekker koel. Ze vindt het wel leuk maar is ook moe. Dus halverwege wil madam wel weg. Na de lunch in het park nemen we de bus terug. Aafke en ik doen een tukkie en Bas duikt met Wiebe en Suze het zwembad in. S Avonds mogen we eten bij chef Mickey en daar komen Goofy, Pluto, Mickey, Minnie en Donald even langs om iedereen gedag te zeggen. De kinderen staan te springen! Kan het feest nog groter worden? Nog twee dagen te gaan. 

De leukste foto's staan op de sd-kaart van de camera die komen nog een keer!

Reacties

Populaire posts