Ga twee plaatsen terug

Het lijkt wel een soort ganzenbord. Onze route is wat merkwaardig. We moeten een stukje terug om uiteindelijk weer in Noordelijke richting verder te kunnen. Het is niet anders. Gelukkig rijden we vlot door. We kennen inmiddels de saaie rechte i15 door de Mojave dessert dus we storen ons er niet aan.
We zien heel wat kampeer combinaties op de weg en ik moet regelmatig aan m'n zus in Australie denken als ik enorme campers zie rijden met een auto erachter.    Onze droom zie je hierboven op een foto. De airstream. Ze zijn er in verschillende lengtes. We zien ze vintage en nieuw. Iedere keer een feestje als we er eentje inhalen. 
We stoppen onderweg voor een picknick met fruit en donuts en komen mooi op tijd aan in Barstow. (Van die lunch die niet top was). Ons hotel is prima voor de tussenstop. De kinderen kunnen niet wachten om het zwembad in te duiken. En dat hebben ze ook wel verdiend na zo'n reisdag. Het waait hier trouwens onmeunig. Gelukkig staat er een hek om het zwembad want onze slippers waaien alle kanten op.
Dat hier fastfood ketens zitten weten we al,  we willen graag iets uitgebreider en iets lekkerder als avondeten. Op zoek naar een Mexicaans restaurant doorkruisen we stukken van Barstow die we nog niet eerder gezien hadden. Een typisch woestijndorp. T is nie wah. (= Twents) En net als we de moed opgeven en terug rijden om toch maar een fast food tent op te zoeken komen we een merkwaardig Mexicaans restaurant tegen. Dat het merkwaardig is merk je natuurlijk pas als je binnen bent. De eigenaren hebben iets met opgezette dieren. Het zijn er veel zoals twee beren en twee volledige herten. Het eten moet wel goed zijn want er zitten vooral Mexicanen en dat vinden wij een goed teken. Het duurt weer even voordat we in de gaten hebben dat het hele restaurant door één dame bediend wordt. Ze rent werkelijk haar benen uit haar lijf. Het eten is inderdaad heerlijk. Het is laat en Aafke valt al bijna aan tafel in slaap. Morgen gaan we weer verder in Noordelijke richting.

Reacties

Populaire posts